Z nami zagłębisz się w Role-Play! Ip serwera: mc.wioskarp.pl Wersja minecraft: 1.12 - 1.12.1
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imię:drago40000
Pseudonim:drago
Nazwisko:Drako
Miasto:Niagar
Klasa/Rola: Górnik
Rasa: demony
Wygląd:. Ma krótkie branżowe włosy i oczy koloru fioletowe Ma jasną cerę i ma zakryta twarz nosze mastkę każdego dnia lubię czerwone i zielone.
Charakter: jestem miłe i nigdy nie pisałem wulgaryzmów jestem miłe
Historia: chodziłem po górach ,lasach i jaskiniach.
Wygrałem kilka zakładów i zwędzam świat chodziłem po jaskiniach.wie tyle ze z daleka .
Wraz z czasem przemycał się i budował różne budowle po czaiłem świecie nadal szuka odpowiedzi na pytania .
Karta odrzucona, bolą mnie te błędy w pisowni, ale już je pominę. Historia nic mi nie mówi, proszę rozszerz ją i dodaj chociaż coś co by nawiązywało do twojej pracy i do tego jak trafiłeś na nowy kontynent.
Ludzie, Smoki, pół-smoki, elfy, krasnoludy, wróżki, pół-zwierzęta. Tak wiele je różni, tak wiele je łączy. Powinniśmy nie zważać na różnice i kierować się podobieństwami. Nie potrzebne nam wojny, kłótnie itp. I tak nic nie zmienią. Najlepszym wyjściem jest współpraca, by nasze różnice nie przeszkadzały nam w codziennym współżyciu.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 537.48 kB (Maksimum: 599.53 kB) ]